Belçika Mavisi - Belçika Mavisi Sığır Irkı-Belgian Blue | Yem Bitkileri ... / Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır.

Belçika Mavisi - Belçika Mavisi Sığır Irkı-Belgian Blue | Yem Bitkileri ... / Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır.. Belçika mavisi düveleri etçi ırklar arasında hızlı kilo almaları dolayısıyla tercih edilir. Elbette bu soruya verilecek en güzel cevap verimdir. Peki neden bu kadar önemli ? Belçika'nın mavi cins i̇nekleri | belgium blue cow. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor.

Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Ama belçika mavisi, bu görüntüsüne karşın, tamamen doğal gelişmiş bir sığır türü… 200 senedir insanların bu şüpheci bakışlarına maruz kalan belçika mavisi, kas büyümesini sınırlayan myostatin. Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır. Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Belçika'nın en eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz belçika mavisi ırkı piedmentosa ırkında olduğu gibi çift lender gen (çift kas geni) özelliğinden dolayı kuvvetli kas yapısına sahiptir.

BELÇİKA MAVİSİ Suni Tohumlama Worldgen -Worldgen Genetik ...
BELÇİKA MAVİSİ Suni Tohumlama Worldgen -Worldgen Genetik ... from www.worldgen.com.tr
Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Belçika'nın en eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz belçika mavisi ırkı piedmentosa ırkında olduğu gibi çift lender gen (çift kas geni) özelliğinden dolayı kuvvetli kas yapısına sahiptir. Bu fotoğrafta gördüğünüz, belçika mavisi adı verilen bir biftek büyük baş hayvanıdır. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler.

Belçika mavisi sığır, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir.

Belçika mavisi düveleri etçi ırklar arasında hızlı kilo almaları dolayısıyla tercih edilir. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belgium blue (belçika mavisi i̇neği). Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Şarole i̇neğimizin belçika mavisi buzağısı doğdu maşallah. Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor.

Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Et verimi çok yüksek bir ırktır. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Peki neden bu kadar önemli ?

Belçika Mavisi Sığır Irkı | Belgian blue, Belgian blue ...
Belçika Mavisi Sığır Irkı | Belgian blue, Belgian blue ... from i.pinimg.com
Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir. Lokman ciel 1.036 views2 months ago. Belçika'nın hesbaye ve condroz bölgelerinden köken almıştır. Ama belçika mavisi, bu görüntüsüne karşın, tamamen doğal gelişmiş bir sığır türü… 200 senedir insanların bu şüpheci bakışlarına maruz kalan belçika mavisi, kas büyümesini sınırlayan myostatin. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy) kas hücrelerinin (iplikçiklerinin) sayısının artması sonucu (hyperplasia) oluşur. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Belçika mavisi sığırları, bugün bölgede en çok yetiştirilen ırk olma özelliğini taşımaktadır.

Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür.

Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Yirminci yüzyılın başlarında belçika mavisi. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy) kas hücrelerinin (iplikçiklerinin) sayısının artması sonucu (hyperplasia) oluşur. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy). Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Lokman ciel 1.036 views2 months ago. Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır. Ayrıca yoğun kaslı bir şekli vardır ve çift kaslı olarak da bilinir. Bu fotoğrafta gördüğünüz, belçika mavisi adı verilen bir biftek büyük baş hayvanıdır. Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür.

Belçika mavisi sığırları, bugün bölgede en çok yetiştirilen ırk olma özelliğini taşımaktadır. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Ancak gerçek rengi beyazdan siyaha değişebilir. Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır.

Galeri - GALERİ
Galeri - GALERİ from www.damizlikduve.com
Belçika'nın mavi cins i̇nekleri | belgium blue cow. Yirminci yüzyılın başlarında belçika mavisi. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Belçika mavisi sığırları, bugün bölgede en çok yetiştirilen ırk olma özelliğini taşımaktadır. 20/04/2011 by admin 12 comments. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor.

Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir.

Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. 20/04/2011 by admin 12 comments. Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri. Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır. Peki neden bu kadar önemli ? Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Eğer ki belçika çayırlarında bir belçika mavisi'yle yolunuz kesişecek olsaydı, emin olun ona saygıyla yol verirdiniz. Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook